Beveren, 25 augustus 2023 – Brouwerij De Bock heeft opnieuw internationale erkenning gekregen door zowel een gouden medaille voor het bier “Desideer” alsook een zilveren medaille voor “Remi” te winnen op de prestigieuze World Beer Awards. Na meerdere jaren van toewijding en hard werk, heeft het team van Brouwerij De Bock eindelijk de hoogste eer behaald door goud te winnen voor “Desideer”, dat eerder consistent zilver won in voorgaande edities van de competitie.

Jordi Bruynseels, medeoprichter van Brouwerij De Bock, verklaarde, “Dit is een ongelooflijke prestatie voor ons en het resultaat van jarenlange passie en inzet voor het brouwen van uitstekende bieren. Onze meesterbrouwer Pieter De Bock is absolute wereldtop! We waren al trots op de zilveren medailles die we in voorgaande jaren wonnen, maar het behalen van goud voor ‘Desideer’ voelt als de kers op de taart. Het is een bevestiging van onze ijver aan voor kwaliteit en vakmanschap.”

Alain Dufait mede-eigenaar van Brouwerij De Bock is ook zeer tevreden met de medailles, “Desideer” is een bier dat bekend staat om zijn verfijnd smaakprofiel, met subtiele hints van kruiden en fruitige tonen, wat het tot een favoriet maakt onder bierliefhebbers over de hele wereld. “Remi”, het eerste bier van Brouwerij De Bock, werd bekroond met een welverdiende zilveren medaille en heeft een uniek karakter dat zeker de aandacht zal blijven trekken.

Naast het behalen van deze indrukwekkende prijzen, bevindt Brouwerij De Bock zich momenteel in een opwindende fase van expansie. Ze zijn druk bezig met de bouw van een nieuwe brouwerij in Beveren, die hen in staat zal stellen om hun brouwcapaciteit te vergroten en nog meer geweldige bieren te produceren. Dit project is een mijlpaal voor de brouwerij en een teken van hun liefde voor het brouwen en verder ondersteunen van de Belgische Biercultuur.

Brouwerij De Bock is vastberaden om hun fans en de wereld te blijven verrassen met unieke en smaakvolle bieren. Deze recente erkenningen op de World Beer Awards onderstrepen hun voortdurende streven naar het brouwen van bieren van wereldklasse.

Tevens wonnen Jordi Bruynseels & Pieter De Bock afgelopen jaar ook een zilveren medaille voor hun populaire Podcast “Bierklap” op de Belgian Beer Awards. Bierklap vertelt je op een informatieve, maar entertainende wijze alles wat je ooit wilde weten over bier. Elke aflevering gaan de heren op bezoek bij een andere brouwerij.  Met meer dan 22.000 downloads behoort deze podcast tot de Belgische top qua specialty podcasts.

Voor meer informatie over Brouwerij De Bock en hun bekroonde bieren, kunt u contact opnemen met:

[email protected]