Kom proeven!

Brouwerij De Bock organiseert op regelmatige basis verschillende soorten bierdegustaties. Deze vinden plaats in de brouwerij in het Pareinpark in Beveren. Brouwingenieur Pieter De Bock laat je kennis maken met zijn eigen creaties. Maar ook andere bekende en minder bekende Belgische bieren komen aan bod. Op een toegankelijke wijze krijg je meer inzicht in het brouwproces én verschillende aspecten van bier proeven.

Data voor een privéproeverijen zijn beschikbaar op aanvraag. U kiest zelf het thema en aantal deelnemers.

Een bierdegustatie bestaat telkens uit 5 à 6 verschillende bieren. Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Bierdegustaties

– Basis

Bier kun je enkel proeven door het te drinken. Uitspuwen zoals wijnproevers is uit den boze. Tijdens deze introductie kom je te weten waarom! Pieter De Bock laat je kennismaken met de basisaspecten van bierproeven. Aan de hand van 5 bieren met heel verschillende smaken, zet je je zintuigen op scherp. Om te eindigen maak je op basis van een proefformulier een smaakevaluatie van ons Remi Blond bier.

Prijs: 22 euro per persoon

– Pro

Ken je de basisprincipes van bierdegustatie maar wil je je technische kennis uitbreiden? Met een proeverij van 5 complexe biersoorten gaat Pieter De Bock dieper in op sensorische en producttechnische kenmerken. Je leert brouwfouten herkennen en komt meer te weten over off flavors zoals diacetyl, DMS en fenolische aroma’s. Alles wat je moet weten om bier te degusteren op professioneel niveau!

Prijs: 24 euro per persoon

Themadegustaties

Heb je altijd al alles willen weten over Belgisch Trappistbier, ben je gefascineerd door Geuze of wil je ontdekken wat Wase streekbieren te bieden hebben? Tijdens de themadegustaties van Brouwerij De Bock ontrafelen we de geheimen van een bepaalde biersoort. Na een woordje uitleg over de historiek, de productie en het smaakprofiel, serveert Pieter De Bock 5 typerende bieren. Al proevend ontdek je de bijzondere eigenschappen van dit type bier. Om af te sluiten krijg je ook nog wat foodpairing tips.

– Het aanbod varieert doorheen het jaar. Raadpleeg de agenda op het inschrijvingsformulier hieronder.

Prijs: 23 euro per persoon

Privédegustatie

Een teambuilding, familiefeest of gezellige avond onder vrienden? Op aanvraag organiseert Brouwerij De Bock een bierdegustatie op maat. De datum en bieren zijn vrij te kiezen. Pieter De Bock zorgt voor een gastvrije ontvangst en begeleidt je gezelschap tijdens het bierproeven. Maak je klaar voor een bieravond in Beverse stijl!

Prijs groep van 5 tot 10 personen: 230 euro
Prijs groep van 11 tot 20 personen: 22 euro per persoon. ​​

1 Step 1
Degustaties

Alle degustaties gaan door in het proeflokaal van Brouwerij De Bock. De aanvang is telkens om 19.30u. De voorziene duurtijd bedraagt ca. 2,5 uur. Het maximum aantal deelnemers is 20 personen. Na inschrijving ontvangt u een bevestigingsmail met betalingsinformatie. Inschrijvingen zijn definitief na ontvangst van het inschrijvingsbedrag.

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Wist je dat?